You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tenisový klub Velké Pavlovice


O nás

Tenis nepochybně patří k oblíbeným sportům s významnou společenskou aktivitou a sportovním vyžitím, navazováním kontaktů s novými lidmi a relaxováním s přáteli po denním vypětí.

K dispozici máme ve sportovním areálu Velké Pavlovice celkem 5 antukových tenisových kurtů.

Předsedou TK Velké Pavlovice byl po valné hromadě zvolen Dalibor Šefránek z Velkých Pavlovic.

Dále aktivně hrajeme soutěže mládeže od roku 2010 v kategoriiích mladšího žactva, staršího žactva a dorostu.

Každý rok probíhají nábory dětí do tenisové školy. V roce 2015 nově vyzkoušíme soutěž nejmenších tenistů v kategorii Babytenis. Největší úspěch v kategoriích mládeže je vítězství ve skupině mladšího žactva v roce 2011.

Během sezóny organizujeme také oblíbené turnaje pro amatérské hráče.

Cílem tenisového klubu je co největší využití našeho areálu, ať už z řad dětí, mládeže, dospělých a v neposlední řadě i všech kteří náš kraj navštívi jako turisté

Náš sportovní klub funguje již řadu let a vychovává kvalitní sportovce. Postaráme se Vám o aktivní sportovní vyžití. Najdete u nás přátelský kolektiv a příjemnou atmosféru i novou partu přátel a kamarádů. Neváhejte a navštivte nás!

Chcete zde také nabízet volné hodiny vašeho klubu?


Zavolejte nám

Aby Váš klub zde mohl nabídnout volné hodiny k prodeji, potřebujete rezervační systém. Spolupracujeme s rezervačními systémy: Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz.

Pořiďte si rezervační systém

Pokud Váš klub ještě nemá rezervační systém, vyberte si jeden z těchto 3 rezervačních systémů (Jdemenato.cz, sRoger.com, isportsystem.cz) a můžete nabízet své volné hodiny zde.

Nabízíme volné hodiny klubů

Z rezervačních systémů Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz přebíráme data obsazenosti tenisových dvorců a volné hodiny nabízíme tenisovým příznivcům.