You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tenisový klub Mikulov


Tenisový areál Na Doležalce se nachází v krásném prostředí ve středu města Mikulov. Jeho výstavba začala svépomocí díky tenisovým „nadšencům“ v roce 1986 a byla dokončena o dva roky později.

Tenisový klub Mikulov, spolek (původně tenisový oddíl Mikulov) byl zpočátku začleněn pod TJ Pálava Mikulov, ale v roce 1990 se osamostatnil a převzal veškeré vlastnické práva tenisového areálu. Zakládající desetičlenná základna vzrostla v průběhu let asi desetinásobně. V současné době registruje kolem 120 členů.

Tenisový klub Mikulov, spolek organizuje trénování děti i dospělých. Pozornost je věnována především dětem. Tenisová škola probíhá každý všední den formou individuální výuky za přítomnosti trenérů II a III.třídy. Výuku je možné si domluvit s trenéry osobně či telefonicky.

Celoročně se pořádá v tenisovém areálu více než 10 turnajů různých věkových kategorií pro členy klubu, ale i pro hosty. Mikulovští tenisté hrají každoročně krajské soutěže dětí, dorostu či dospělých.

Tenisový areál je k dispozici také ostatním občanům (nečlenům klubu) Mikulova a turistům, kteří zavítají do našeho malebného města. Těm především jsou určeny naše stránky.

Těšíme se na Vaši návštěvu na kurtech.

Více zde: https://www.tenismikulov.cz/o-nas/

Chcete zde také nabízet volné hodiny vašeho klubu?


Zavolejte nám

Aby Váš klub zde mohl nabídnout volné hodiny k prodeji, potřebujete rezervační systém. Spolupracujeme s rezervačními systémy: Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz.

Pořiďte si rezervační systém

Pokud Váš klub ještě nemá rezervační systém, vyberte si jeden z těchto 3 rezervačních systémů (Jdemenato.cz, sRoger.com, isportsystem.cz) a můžete nabízet své volné hodiny zde.

Nabízíme volné hodiny klubů

Z rezervačních systémů Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz přebíráme data obsazenosti tenisových dvorců a volné hodiny nabízíme tenisovým příznivcům.