You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tenisová hala SPIN


Pro vyznavače aktivního sportu nabízíme zázemí nejmodernější kryté tenisové haly v kraji se dvěma tenisovými dvorci s umělým trávníkem pro trénink, závodní i rekreační hraní. Hala byla kompletně rekonstruovaná v roce 2014 a nyní svými izolačními vlastnostmi poskytuje vyjímečné zázemí jak v zimě, tak i v létě, když při okolních venkovních teplotách blížících se v letních měsících i 40°C, je v tenisové hale díky zateplené sendvičové konstrukci okolo 23°C! Díky tomu si tenis můžete zahrát vždy a ve skvělých podmínkách! . Samozřejmou součástí kryté tenisové haly jsou šatny se sprchami a možnost zapůjčení sportovních potřeb, prodej doplňků a profesionální tenisová škola pro závodní i rekreační hráče, pořádání příměstských kempů a dalších akcí.

Informace k pronájmu tenisové haly Miroslav Kij: +420 737 516 293

Můžete využít nabídky na jednotlivý či pravidelný dlouhodobý pronájem za zvýhodněné ceny. Informuje se také na pronájem tenisové haly pro svůj turnaj, vše najdete v sekci CENÍK.

Rezervaci provádějte přes ON LINE REZERVACI HODIN

Provozní doba tenisové haly PO - NE 08:00 - 23:00

Vzhledem k sousedícímu SPIN Music & Sport Pubu je tenisová hala vhodná pro pořádání turnajů nejen v tenise, ale i ostatních sportovních aktivit jako je nohejbal, aerobic, jóga, cvičení s dětmi, pořádání výstav a společenských akcí.

V zimním období se o víkendech ve SPIN Music & Sport Pubu pravidelně pořádají večery s live muzikou v podání předních třebíčský kapel.

Chcete zde také nabízet volné hodiny vašeho klubu?


Zavolejte nám

Aby Váš klub zde mohl nabídnout volné hodiny k prodeji, potřebujete rezervační systém. Spolupracujeme s rezervačními systémy: Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz.

Pořiďte si rezervační systém

Pokud Váš klub ještě nemá rezervační systém, vyberte si jeden z těchto 3 rezervačních systémů (Jdemenato.cz, sRoger.com, isportsystem.cz) a můžete nabízet své volné hodiny zde.

Nabízíme volné hodiny klubů

Z rezervačních systémů Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz přebíráme data obsazenosti tenisových dvorců a volné hodiny nabízíme tenisovým příznivcům.