You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tenis klub Cheb

Léto: 8 antukových dvorců, 2 halové dvorce. Zima: 2 halové dvorce.


Tenisklub Cheb byl založen v roce 1994. Má cca 178 členů a je členem ČUS (České unie sportu). Důležitými body historie klubu bylo otevření nové haly a dále rok 2016, kdy poprvé v historii trvání chebského klubu družstvo A dospělých postoupilo do II.ligy a družstvo B do divize.

Šéftrenérem je pan Luhan Karel tel.: 607 978 001,
zástupcem paní Skácelová Štěpánka tel.: 739 659 394 Klub má sjednané kolektivní pojištění - úrazové , je sjednáno českým olympijským výborem (ČOV) - číslo pojištění 1310000010 u VZP, dále bylo sjednáno Pojištění za odpovědnost trenérů a cvičitelů ČUS u Kooperativy pod číslem 7720720473. Všechny tyto informace jsou na webových stránkách www.cuscz.cz

V areálu klubu je taktéž malá restaurace, kde můžete posedět, popř. zrealizovat narozeniny pro sebe či své ratolesti za účasti svých klubových přátel.

Členské příspěvky - roční:
mládež do 18-ti let 500,- Kč
studující do 23 let 1 000,- Kč
dospělí 2 000,- Kč
důchodci 800,- Kč

Chcete zde také nabízet volné hodiny vašeho klubu?


Zavolejte nám

Aby Váš klub zde mohl nabídnout volné hodiny k prodeji, potřebujete rezervační systém. Spolupracujeme s rezervačními systémy: Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz.

Pořiďte si rezervační systém

Pokud Váš klub ještě nemá rezervační systém, vyberte si jeden z těchto 3 rezervačních systémů (Jdemenato.cz, sRoger.com, isportsystem.cz) a můžete nabízet své volné hodiny zde.

Nabízíme volné hodiny klubů

Z rezervačních systémů Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz přebíráme data obsazenosti tenisových dvorců a volné hodiny nabízíme tenisovým příznivcům.