You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tenis Sokol Dejvice


V současné době má tenisový areál tři otevřené antukové dvorce, které byly zcela zrekonstruovány v roce 2006 a v roce 2007 byly nově oploceny. Dále je zde odrazová stěna, travnatá pobytová plocha a prostor pro posezení.

Areál je otevřen od dubna do srpna 8:00 - 20:00 hod., v září a říjnu 8:00 – 18:00 hod., každý den s výjimkou pondělí, kdy se areál otevírá až ve 13:00 hod. U správce areálu jsou za poplatek 20,- Kč k zapůjčení kvalitní tenisové rakety pro všechny věkové kategorie hráčů. K dispozici jsou také tenisové míče a ostatní hráčské vybavení. Trenéři oddílu každoročně pořádají tenisovou školičku pro děti a nejméně dva týdenní prázdninové tenisové kempy. V sezóně 2017 jsou přihlášeny do soutěže tři mládežnická družstva a jedno družstvo seniorů (veteránů). V červnu a v září pořádá oddíl dva tradiční otevřené benefiční turnaje čtyřher.

Adresa kurtů: Glinkova 23, 160 00 Praha 6

Chcete zde také nabízet volné hodiny vašeho klubu?


Zavolejte nám

Aby Váš klub zde mohl nabídnout volné hodiny k prodeji, potřebujete rezervační systém. Spolupracujeme s rezervačními systémy: Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz.

Pořiďte si rezervační systém

Pokud Váš klub ještě nemá rezervační systém, vyberte si jeden z těchto 3 rezervačních systémů (Jdemenato.cz, sRoger.com, isportsystem.cz) a můžete nabízet své volné hodiny zde.

Nabízíme volné hodiny klubů

Z rezervačních systémů Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz přebíráme data obsazenosti tenisových dvorců a volné hodiny nabízíme tenisovým příznivcům.