You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tenis & Padel klub Písečná


Nově zrekonstruovaný sportovní areál se nachází v příjemném a klidném prostředí blízko přírodní památky Velká skála v Praze 8 Troji, cca 5 minut od stanice metra Kobylisy. Nedaleko je též plavecký bazén Šutka, Botanická zahrada a ZOO.

V areálu Vám nabízíme:
5 antukových venkovních kurtů na tenis,
1 hard kurt s umělým povrchem Duroflex EPDM na tenis,
3 kurty na padel (1. veřejné klubové kurty v České republice),
1 antukový kurt na nohejbal/volejbal,
2 kurty na beachvolejbal/beachtenis,
odrazovou stěnu,
1 stůl na stolní tenis,
od října do dubna 2 antukové kurty v přetlakové hale

Součástí našeho areálu je i zrekonstruované zázemí včetně šaten, sprch, WC, tělocvičny, showroomu a klubovny s barem, TV, bezplatným připojením wi-fi a venkovní terasou.

V našem klubu nabízíme výuku tenisu a padelu pro děti i dospělé pod vedením kvalifikovaných trenérů. Poskytujeme individuální nebo skupinové tréninky včetně kondiční přípravy. Pořádáme letní soustředění, podzimní kondiční soustředění, celostátní turnaje, soutěže družstev, na přání uspořádáme firemní turnaje nebo sportovně-společenské akce.

Pro naše klienty zajistíme servis tenisového i padelového vybavení.

Hlavními partnery našeho klubu jsou firmy Babolat a Bullpadel.

Chcete zde také nabízet volné hodiny vašeho klubu?


Zavolejte nám

Aby Váš klub zde mohl nabídnout volné hodiny k prodeji, potřebujete rezervační systém. Spolupracujeme s rezervačními systémy: Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz.

Pořiďte si rezervační systém

Pokud Váš klub ještě nemá rezervační systém, vyberte si jeden z těchto 3 rezervačních systémů (Jdemenato.cz, sRoger.com, isportsystem.cz) a můžete nabízet své volné hodiny zde.

Nabízíme volné hodiny klubů

Z rezervačních systémů Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz přebíráme data obsazenosti tenisových dvorců a volné hodiny nabízíme tenisovým příznivcům.