You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tenis Královice


Máme rádi tenis a přivítáme každého, kdo je a tom stejně! V hezkém prostředí přímo pod středověkou tvrzí máme k dispozici 6 tenisových dvorců – 3 antukové, 2 s umělou antukou a 1 umělou trávu. V zimní sezóně provozujeme přetlakovou nafukovací halu na 2 dvorcích s povrchem umělá antuka a dva dětské minitenisové kurty. Zázemí tenisového klubu nabízí prostorné šatny, sociální zařízení a velkou klubovnu s barem, občerstvením, TV a Wi-fi. V průběhu letní sezóny je samozřejmě k dispozici i venkovní posezení.

Máme ambice stát se tím Vaším tenisovým klubem, místem, kde v příjemné rodinné atmosféře budete rádi trávit svůj volný čas!

Zkrátka – chcete si zahrát tenis v příjemném pohodovém prostředí, kde se budete vždycky cítit jako ve „svém“ klubu?! Přijďte… a budete se vracet!

Přijímáme nové zájemce do tenisové školy!
Nabízíme výuku tenisu všem věkovým i výkonnostním kategoriím hráčů a hráček. Modelová sparingová utkání. Pořádáme oficiální turnaje pro závodní hráče i turnaje pro rekreační tenisty. Organizujeme soustředění formou „příměstský tábor“ i klasické výjezdové tréninkové kempy.

Chcete zde také nabízet volné hodiny vašeho klubu?


Zavolejte nám

Aby Váš klub zde mohl nabídnout volné hodiny k prodeji, potřebujete rezervační systém. Spolupracujeme s rezervačními systémy: Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz.

Pořiďte si rezervační systém

Pokud Váš klub ještě nemá rezervační systém, vyberte si jeden z těchto 3 rezervačních systémů (Jdemenato.cz, sRoger.com, isportsystem.cz) a můžete nabízet své volné hodiny zde.

Nabízíme volné hodiny klubů

Z rezervačních systémů Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz přebíráme data obsazenosti tenisových dvorců a volné hodiny nabízíme tenisovým příznivcům.