You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

TK Ruzyně

Léto: 4 antukové dvorce. Zima: 2 antukové dvorce v přetlakové hale.


Jsme klub s mnohaletou tradicí, působící jako jeden z oddílů místní Tělovýchovné jednoty Ruzyně. V našem areálu jsou čtyři kvalitní antukové kurty se sociálním zázemím, šatnami a klubovnou s občerstvením. Areál využívají členové oddílu i příchozí hosté, a to za podmínek uvedených v odkazu Ceník. TK Ruzyně má závodní družstva v pražských tenisových soutěžích ve všech věkových kategoriích (dospělí, dorost, starší i mladší žactvo, veteráni) a každoročně pořádá několik celostátních letních i zimních turnajů. Vždy v období školního roku (září až červen) probíhají tenisová škola a organizované tréninky mládeže pod vedením zkušených a osvědčených trenérů. V zimní sezóně je k dispozici přetlaková nafukovací hala přes dva kurty.

Přijďte si zahrát tenis v příjemném prostředí našeho klubu.

Více zde: https://www.tenisruzyne.cz/

Chcete zde také nabízet volné hodiny vašeho klubu?


Zavolejte nám

Aby Váš klub zde mohl nabídnout volné hodiny k prodeji, potřebujete rezervační systém. Spolupracujeme s rezervačními systémy: Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz.

Pořiďte si rezervační systém

Pokud Váš klub ještě nemá rezervační systém, vyberte si jeden z těchto 3 rezervačních systémů (Jdemenato.cz, sRoger.com, isportsystem.cz) a můžete nabízet své volné hodiny zde.

Nabízíme volné hodiny klubů

Z rezervačních systémů Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz přebíráme data obsazenosti tenisových dvorců a volné hodiny nabízíme tenisovým příznivcům.