You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

TK Rapid Liberec


Tenisový areál
V areálu SK Rapid Pavlovice nabízíme 5 venkovních tenisových kurtů a v zimní sezóně 3 kurty v hale s umělým povrchem.

Samozřejmostí je perfektní sociální zázemí a příjemné občerstvení. Každé ráno kurty upravujeme pro Váš perfektní sportovní zážitek.

Náše restaurace
Nabízí spousty lahodných drinků, v letních měsících příjemné posezení na terase s grilem, pivo, klobása a další občerstvení.

V chladných dnech můžete sledovat vaše oblíbené sportovní pořady v příjemné atmosféře. Toto vše je možné zamluvit na Vaši soukromou akci.

Výuka tenisu
Nabízíme kurzy tenisu pro děti a dospělé ve všech výkonostních kategoriích. Výuku vedou naši zkušení trenéři, kteří vám trpělivě vše rádi vysvětlí a předvedou.

Jaké jsou cíle
•V tenisové školičce se děti učí zvládnutí tenisové techniky herní a zábavnou formou, tedy nenásilnou, nejpřirozenější cestou, která zvyšuje motivaci a vlastní aktivitu dětí. •Využívá upravených pomůcek a vybavení, jako nízké sítě atd, které vedou ke snadnějšímu zvládnutí úkolů. •Tenis je sport, který má pozitivní vliv na rozvoj dítěte v oblastech: motorických schopností, mentální, emocionální, sociální, intelektuální, morální, zdravotní.

Chcete zde také nabízet volné hodiny vašeho klubu?


Zavolejte nám

Aby Váš klub zde mohl nabídnout volné hodiny k prodeji, potřebujete rezervační systém. Spolupracujeme s rezervačními systémy: Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz.

Pořiďte si rezervační systém

Pokud Váš klub ještě nemá rezervační systém, vyberte si jeden z těchto 3 rezervačních systémů (Jdemenato.cz, sRoger.com, isportsystem.cz) a můžete nabízet své volné hodiny zde.

Nabízíme volné hodiny klubů

Z rezervačních systémů Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz přebíráme data obsazenosti tenisových dvorců a volné hodiny nabízíme tenisovým příznivcům.