You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

TK Hanspaulka


Najdete zde vyžití jak pro závodní hráče, tak pro malé děti a v neposlední řadě pro ty co se věnují tenisu na hobby úrovni.

V areálu najdete šest antukových tenisových dvorců, dvě odrazové stěny a jeden mini kurt.

TK Hanspaulka pořádá pro své členy různé akce během roku, jako jsou turnaje, společenské večery atd. Dále mohou využívat zvýhodněné ceny profesionálních trenérů v tenisové akademii.



Školička pro děti od 4 let, většinou probíhá ve skupinové výuce 3-4 dětí. Využíváme kurt ve velikosti minikurtu a odrazové stěny, je to výborná kombinace pro rozvoj koordinace, házení, chytání, kopání do míčku, skupinové hry. Naučí se tenisová abecedu, základní údery. Nejdůležitěší je aby děti v této fázi neztrácely odvahu a našly radost z pohybu. Četnost 1 až 2 x týdně.

Tenisová akademie je pro starší děti, které již odrostly ze školičky a mohou se již rozhodnout jestli se věnovat tenisu závodně nebo na hobby úrovni. Četnost-dle individuálních potřeb.

Každoročně pořádáme letní kempy a turnaje jak pro závodní hráče tak i klubové.

Chcete zde také nabízet volné hodiny vašeho klubu?


Zavolejte nám

Aby Váš klub zde mohl nabídnout volné hodiny k prodeji, potřebujete rezervační systém. Spolupracujeme s rezervačními systémy: Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz.

Pořiďte si rezervační systém

Pokud Váš klub ještě nemá rezervační systém, vyberte si jeden z těchto 3 rezervačních systémů (Jdemenato.cz, sRoger.com, isportsystem.cz) a můžete nabízet své volné hodiny zde.

Nabízíme volné hodiny klubů

Z rezervačních systémů Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz přebíráme data obsazenosti tenisových dvorců a volné hodiny nabízíme tenisovým příznivcům.