You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

TJ Letov Letňany


Tenisová škola při TJ Letov Letňany
trenér Ing. Jan Malinský - tel : 737 126 183

K dispozici máme čtyři kurty s umělou trávou, v zázemí areálu je k dispozici klubovna s možností občerstvení.

Tenisové kurzy budou probíhat ve skupinách 2-4 dětí s trenérem (začátečníky je možno zařadit do větších skupin) v odpoledních hodinách. Nejměnší tenisté začínají s odlehčenými míči, sítěmi na minitenis a při využití dalších tréninkových pomůcek. Zájemci o výuku tenisu budou zařazeni do několikatýdenních kurzů a to podle věku a výkonnosti.

TŠ je zřízena při TJ Letov Letňany a je zaměřena především na výchovu velmi mladých adeptů této skvělé hry a to již od 6-ti let věku. Tenisové kurzy budou probíhat na tenisových kurtech v areálu Třinecká 650 v Letňanech v období od dubna do října kalendářního roku.

Hlavním cílem TŠ je pomocí tréninkových plánů děti k tenisu přilákat a postupně jejich vztah k tenisu rozvíjet. Největší pozornost bude věnována těm zájemcům, kteří chtějí hrát tenis především pro zábavu a rádi sportují.

Tenisová škola si prioritně naklade za cíl vychovávat budoucí profesionální hráče, ale zajistit pokud možno kompexní pohybovou aktivitu začínajícím tenistům, s tím, že ti nejnadanější se mohou dále tenisově rozvíjet v tenisových klubech s lepším materiálním a personálním zázemím.

Chcete zde také nabízet volné hodiny vašeho klubu?


Zavolejte nám

Aby Váš klub zde mohl nabídnout volné hodiny k prodeji, potřebujete rezervační systém. Spolupracujeme s rezervačními systémy: Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz.

Pořiďte si rezervační systém

Pokud Váš klub ještě nemá rezervační systém, vyberte si jeden z těchto 3 rezervačních systémů (Jdemenato.cz, sRoger.com, isportsystem.cz) a můžete nabízet své volné hodiny zde.

Nabízíme volné hodiny klubů

Z rezervačních systémů Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz přebíráme data obsazenosti tenisových dvorců a volné hodiny nabízíme tenisovým příznivcům.