You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sport centrum Prosek


Nabízíme Vám komplexní sportovní zážitek
Malá kopaná, Tenis, nohejbal, Basketbal, volejbal Atletická a in-line dráha, Stěna na lezení Stolní tenis, Minigolf, Skate park, BAR - teplé i studené nápoje, točené pivo, šatny, sprchy, půjčovna holí na minigolf, tenisových raket a míčů, prodej tenisového vybavení, tenisová škola, lezecká stěna, prolézačky, možnost pronájmu celého areálu pro soukromé akce dle dohody

Máme nejmodernější vybavení
Naše běžecká dráha a vybavení na tenis patří mezi nejmodernější. U nás si zahrajete fotbal na skvěle udržovaném hřišti.

Bude se Vám u nás líbit
Postará se o Vás zkušený personál, který Vám v případě potřeby poradí a pomůže. Pořádáme firemní akce a různé soutěže a HANSPAULSKOU LIGU malé kopané

Chcete zde také nabízet volné hodiny vašeho klubu?


Zavolejte nám

Aby Váš klub zde mohl nabídnout volné hodiny k prodeji, potřebujete rezervační systém. Spolupracujeme s rezervačními systémy: Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz.

Pořiďte si rezervační systém

Pokud Váš klub ještě nemá rezervační systém, vyberte si jeden z těchto 3 rezervačních systémů (Jdemenato.cz, sRoger.com, isportsystem.cz) a můžete nabízet své volné hodiny zde.

Nabízíme volné hodiny klubů

Z rezervačních systémů Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz přebíráme data obsazenosti tenisových dvorců a volné hodiny nabízíme tenisovým příznivcům.