You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sport Hanspaulka


NÁBOR DO TENISOVÉ ŠKOLY

Vážení klienti,

V současné době probíhá nábor žáků do tenisové školy v SA Hanspaulka (je možné se přihlásít i v průběhu sezony). Poprosíme Vás, abyste v případě svého zájmu o tenisový kurz kontaktovali pana Václava Dudu na emailové adrese info@sporthanspaulka.cz, sdělte nám své požadavky a časové možnosti. Tenisová škola bude probíhat ve všední dny cca od 12.00 do 19.00 hodin buď jako individuální lekce, nebo skupinový trénink (děti starší 6ti let ve skupině max. 3 osob aby byl trénink smysluplný).

Není problém domluvit se na zkušební hodině.

Tréninky probíhají na tenisovém kurtu venku, od druhého říjnového týdne do poloviny dubna 2021 je kurt krytý nafukovací halou.

Ceny lekcí naleznete v záložce "ceník", platba kurzovného předem na celou sezónu.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na uvedeném emailu,

SA Hanspaulka

Chcete zde také nabízet volné hodiny vašeho klubu?


Zavolejte nám

Aby Váš klub zde mohl nabídnout volné hodiny k prodeji, potřebujete rezervační systém. Spolupracujeme s rezervačními systémy: Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz.

Pořiďte si rezervační systém

Pokud Váš klub ještě nemá rezervační systém, vyberte si jeden z těchto 3 rezervačních systémů (Jdemenato.cz, sRoger.com, isportsystem.cz) a můžete nabízet své volné hodiny zde.

Nabízíme volné hodiny klubů

Z rezervačních systémů Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz přebíráme data obsazenosti tenisových dvorců a volné hodiny nabízíme tenisovým příznivcům.