You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sokol Pstruží


TENIS

Tenisový areál Tenisového klubu TJ Sokol Pstruží se nachází ve sportovním areálu „Dubina“. Zde v klidném prostředí pod staletými duby jsou čtyři antukové dvorce a cvičná zeď. V areálu je šatna a sociální zařízení se sprchou.

Pronájem tenisových kurtů lze objednat v REZERVAČNÍM SYSTÉMU, popř. kdykoliv u správce kurtů na tel. čísle 733 247 090.

Cena pronájmu 1 dvorce je pro rok 2018 pro členy Tenisového klubu zdarma (v rámci oddílového příspěvku), členy TJ Sokol Pstruží a občany obce Pstruží 70,- Kč/hod, ostatní hráči 100,- Kč/hod.

Tenisový oddíl pořádá každoročně turnaje dvouher i čtyřher, ve čtyřhrách jsou to každoročně dva open turnaje v červnu a září a jeden červencový uzavřený losovaný jen pro členy Sokola a občany Pstruží, kde jsou dvojice pro každé utkání jiné před zahájením turnaje vylosovány. Termíny turnajů zjistíte v sekci AKCE A UDÁLOSTI. Každoročně taktéž probíhá celosezónní Memoriál Josefa Bialka v singlu. Informace o datu konání a přihláškách najdete průběžně v sekci Akce a události, případně Rubriky.

Chcete zde také nabízet volné hodiny vašeho klubu?


Zavolejte nám

Aby Váš klub zde mohl nabídnout volné hodiny k prodeji, potřebujete rezervační systém. Spolupracujeme s rezervačními systémy: Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz.

Pořiďte si rezervační systém

Pokud Váš klub ještě nemá rezervační systém, vyberte si jeden z těchto 3 rezervačních systémů (Jdemenato.cz, sRoger.com, isportsystem.cz) a můžete nabízet své volné hodiny zde.

Nabízíme volné hodiny klubů

Z rezervačních systémů Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz přebíráme data obsazenosti tenisových dvorců a volné hodiny nabízíme tenisovým příznivcům.