You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

SK Satalice


Vážení tenisoví přátelé,

tenisový klub se snaží o vytvoření dobrých podmínek a prostředí pro aktivní trávení volného času pro tenisové nadšence i pro širokou sportovní veřejnost. Členové a návštěvníci klubu jsou jak výkonnostní hráči tak i rekreační tenisté.

V oblasti výkonnostního tenisu se dnes klub zaměřuje na přípravu hráčů hlavně mládeže na soutěže družstev i individuální soutěže. V současné době hráči klubu nastupují ve všech věkových kategoriích.

Významnou součástí klubu je i rekreační tenis, který podporuje budování a upevňování mezilidských vztahů na úrovni osobní i obchodní. Hlavním cílem klubu je vytvořit podmínky a atmosféru v klubu pro kvalitní sportovní výkony i pro příjemné místo odpočinku.

Sportovní areál v Satalicích prošel v letech 2006-2008 kompletní rekonstrukcí. Dnešní areál klubu představuje 8 antukových tenisových dvorců. 1 tenisový kurt s umělým trávníkem Lano Wimbledon.

Provozní budovy s veškerým zázemím pro tenisty i ostatní návštěvníky areálu vč. moderní restaurace s terasou, hotel, sauna-wirpool, masáže, tělocvična, dětské hřiště.



Pronájmy

4 Tenisových antukových dvorců

5 Tenisových dvorců s umělým povrchem (lano wimbledon)

2 Beachvolejbalové kurty

Ceny
1. Tenis. dvorec/hod.(hosté)..........................Do 15 hod........150Kč
Od 15 hod........180Kč
1. Tenis. dvorec/hod.(člen + host)...................Do 15 hod.........75Kč
Od 15 hod.........90Kč
1. Tenis. dvorec s umělým povrchem/hod.(host).....................230Kč
1. Beachvolejbalový kurt/hod................Po - Ne 8 - 21 hod.......180Kč

Sezónní pronájem(organizace) Rezervace tenisových kurtů

Chcete zde také nabízet volné hodiny vašeho klubu?


Zavolejte nám

Aby Váš klub zde mohl nabídnout volné hodiny k prodeji, potřebujete rezervační systém. Spolupracujeme s rezervačními systémy: Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz.

Pořiďte si rezervační systém

Pokud Váš klub ještě nemá rezervační systém, vyberte si jeden z těchto 3 rezervačních systémů (Jdemenato.cz, sRoger.com, isportsystem.cz) a můžete nabízet své volné hodiny zde.

Nabízíme volné hodiny klubů

Z rezervačních systémů Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz přebíráme data obsazenosti tenisových dvorců a volné hodiny nabízíme tenisovým příznivcům.