You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pála Vízner Tennis


Tenisové kurty
V našem klubu si můžete zahrát celkem na 6 tenisových dvorcích (4 dvorce s umělou trávou a 2 dvorce s umělou antukou). Během zimní sezóny jsou všechny zastřešeny přetlakovou halou.

Indoor golf
Přijďte si zahrát na našem golfovém simulátoru, který umožňuje simulaci driving range s přesnou analýzou odpalu. Můžete si vybrat z 36 golfových hřišť z celého světa.

Fitness sál
Sál o rozloze 100 m² má multifunkční využití. Probíhají zde lekce jógy, pilates, aerobik a další.

Wellness klub
Wellness zóna obsahuje finskou saunu, páru a relaxační prostor s lehátky. V případě rezervace zajišťujeme klientům soukromí formou uzavřené privátní zóny.

Akademie
Tenisová akademie je určena pro hráče různých výkonností, a to jak pro začátečníky, tak pro pokročilé hráče. Skupiny jsou rozděleny podle výkonnosti a věku.

Školička
Školička je určena dětem od 4 let, které si chtějí osvojit základní tenisové techniky, aktivně trávit volný čas, rozvíjet své pohybové dovednosti nebo jen získat nové kamarády. Program tenisové školičky je uzpůsoben věku a výkonnosti dětí. Tenisovou raketku doporučujeme pořídit až po konzultaci s trenérem, který vám ochotně poradí s výběrem velikosti.

Závodní tenis
Podmínky a program pro hráče věnující se závodnímu tenisu sestavujeme individuálně. Respektujeme jak individualitu hráče, tak to, zda se jedná o tenisty, kteří se chtějí vydat na profesionální dráhu, o sportovce, kteří potřebují splnit výkonnostní kritéria pro to, aby splnili podmínky k získání sportovního stipendia na světových školách a univerzitách, ale i o hráče, kteří prostě jen požadují maximální profesionální servis bez ohledu na své tenisové ambice.

Dále poskytujeme poradenství formou konzultací pro trenéry, hráče a případně jejich rodiče. Konzultace se týkají nejen techniky, taktiky, fyzické přípravy, regenerace a životosprávy, ale také správně zvoleného programu během celého roku.

Chcete zde také nabízet volné hodiny vašeho klubu?


Zavolejte nám

Aby Váš klub zde mohl nabídnout volné hodiny k prodeji, potřebujete rezervační systém. Spolupracujeme s rezervačními systémy: Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz.

Pořiďte si rezervační systém

Pokud Váš klub ještě nemá rezervační systém, vyberte si jeden z těchto 3 rezervačních systémů (Jdemenato.cz, sRoger.com, isportsystem.cz) a můžete nabízet své volné hodiny zde.

Nabízíme volné hodiny klubů

Z rezervačních systémů Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz přebíráme data obsazenosti tenisových dvorců a volné hodiny nabízíme tenisovým příznivcům.