You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

LTC Modřany 2005


Tenisový areál LTC 2005 disponuje 10 antukovými dvorci špičkové kvality vybudovanými firmou SIBERA SYSTEM. Všechny dvorce jsou v zimním období zakryty přetlakovými halami výborných parametrů, které nabízí hráčům komfortní rozměry, teplotu a osvětlení.

Dvorce je možné využít nejen k jednorázovým pronájmům, ale i dlouhodobým rezervacím formou permanentek na celou sezónu. V letní sezóně navíc nabízíme klientům možnost zajistit si členství v klubu LTC Modřany 2005, kdy po uhrazení paušálního členského příspěvku u nás následně hrají členové zdarma.

Rezervace dvorců je možné provádět online pomocí uživatelsky komfortního rezervačního systému či prostřednictvím recepce, buď osobně či telefonicky na telefonu 774 313 113

Kromě samotných dvorců nabízíme klientům i trenérské služby, které zastřešuje Tenisová akademie LTC Modřany 2005. Akademie patří mezi nejlépe fungující a největší tenisové školy v Praze. V současné době je do pravidelného tréninku s našimi 13 profesionálními trenéry a trenérkami zapojeno přes 100 dětí ve věku 4-8 let, 200 hráčů a hráček ve věku 8-18 let a několik desítek dospělých klientů.

U nejmenších dětí (4-8 let) probíhá výuka formou minitenisu - populární a účinnou metodou, při které si děti přirozenou a zábavnou cestou rychle osvojí tenisové základy. Minitenis využívá moderního, pro děti upraveného vybavení – především pak nízké sítě, menší hřiště, malé tenisové rakety a pomalé míče. Pokud máte ratolest, kterou byste rádi přivedli k tenisu a nejste si jisti, jaký sport by pro vaše dítě byl ten pravý, tak zkuste využít nabídky Tenisové akademie LTC Modřany 2005 a přijďte si naprosto nezávazně vyzkoušet minitenisovou lekci. Děti ve věku 4-8 let přijímáme prakticky po celý rok a obrovskou výhodou je, že si rodiče mohou určit termíny i četnost tréninků. V případě zájmu o minitenisové tréninky, kontaktujte prosím přímo trenérky tenisové akademie Hanu Césarovou (606 350 004) nebo Lucii Vodičkovou (604 524 433). Od roku 2019 se nedílnou součástí nabídky Tenisového areálu LTC 2005 stala i víceúčelová tělocvična a její služby. Tělocvičnu lze využít k individuálním samostatným tréninkům nebo tréninkům s trenéry, dále pak k účasti na skupinových kondičních lekcích a je samozřejmě možné si tělocvičnu i pronajmout celou. Nad rámec této nabídky spolupracujeme s několika lektory yogy a pilates, kteří u nás provozují vlastní lekce, kterých je samozřejmě možné se zúčastnit. Od března 2020 nabízí náš areál masérské a kosmetické služby, které se těší značné popularitě.

Kromě výše uvedených služeb existuje možnost využít i zcela novou a moderně zařízenou školící místnost s kapacitou 15 osob.

Nedílnou součástí areálu je i restaurace s vnitřní kapacitou 50 osob a dalšími dvěma zahrádkami. Restaurace je otevřena denně od ranních do večerních hodin.

Chcete zde také nabízet volné hodiny vašeho klubu?


Zavolejte nám

Aby Váš klub zde mohl nabídnout volné hodiny k prodeji, potřebujete rezervační systém. Spolupracujeme s rezervačními systémy: Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz.

Pořiďte si rezervační systém

Pokud Váš klub ještě nemá rezervační systém, vyberte si jeden z těchto 3 rezervačních systémů (Jdemenato.cz, sRoger.com, isportsystem.cz) a můžete nabízet své volné hodiny zde.

Nabízíme volné hodiny klubů

Z rezervačních systémů Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz přebíráme data obsazenosti tenisových dvorců a volné hodiny nabízíme tenisovým příznivcům.